Terugblik concert Laurenskerk

Op 2e Paasdag mochten we in een uitverkochte Laurenskerk ons Passie- en Paasconcert geven. We hebben gezongen over het offer van de Heiland, hebben de kruisgang gevolgd, alsook zijn begrafenis om daarna te zingen over de triomferende boodschap: ‘Hij is verheerlijkt’. Na de pauze hebben we stil gestaan bij de verschijningen van de Heere aan zijn volgelingen en de rijke toepassing daarvan voor ons als Christenen.

Dit concert markeerde tevens het afscheid van Bert Noteboom en Marco Den Toom waarmee we als koor vele mooie momenten hebben beleefd. Aan het einde van het programma hebben we hier onder andere met de woorden van Prediker 3 ‘Voor alles is er een vastgestelde tijd, en er is een tijd voor elk voornemen onder de hemel’ door middel van de gesproken woorden van Andre Meulmeester en de gezongen woorden o.l.v. Arjan Wouters bij stil gestaan.
Dank ook aan alle medewerkenden: Mark Brandwijk die Lennart Morée verving, Barbara Kurmann, Dmitri Ivanov, Heleen Knoop, Evelien Jaspers, Laura Racefas, Boglarka Erdos, Laura Van Der Stoep, Anne Bart Fontein, Csaba Erdős, Giselle Bentvelsen, Sylvia Maessen, Jaap Klootwijk, Erica Vogel, Diana Abspoel en STH Records.

Bekijk hier de prachtige fototerugblik, gemaakt door Kees Verhoek. Wanneer u nog meer foto’s wilt bekijken van dit concert, bezoek dan onze Facebookpagina. Houdt de komende weken ook ons YouTubekanaal in de gaten want er zullen nog diverse liederen van dit concert online geplaatst worden!